TP-Link Switch 16 porturi 10/ 100Mbps, 1U 13" Rackmount

Disponibil: Stoc epuizat
Cod produs:
TL-SF1016DS
158,66 RON
  • Protocoale de rutare: CSMA/CD, TCP/IP
  • Porturi: 16 x 10/100 Mbps (RJ-45)
  • Standarde: 802.3
  • Functii LED: Power, Link/ACT, 100Mbps

Ce face acest produs


Switch-ul Fast Ethernet TL-SF1016DS ofera performante superioare, si reprezinta o solutie rentabila, usor de utilizat, pentru modernizarea retelei. Toate cele 16 port-uri suporta auto MDI/MDIX, nu trebuie sa va faceti griji in privinta tipului de cablu, pur si simplu conectati si utilizati. Mai mult decat atat, cu tehnologia inovatoare de eficienta-energetica, TL-SF1016DS poate economisi pana la 25%* din consumul de energie, iar 80% din materialul de ambalare poate fi reciclat, devenind astfel o solutie eco-friendly pentru reteaua dvs.


Performanta ridicata


TL-SF1016DS dispune de carcasa metalica pentru montare in rack si de o sursa interna de alimentare certificata din punct de vedere al sigurantei, fiind un switch robust si rentabil, potrivit pentru medii cu mai putin de 16 utilizatori. Integrand arhitectura de comutare non-blocanta, TL-SF1016DS redistribuie si filtreaza pachete la viteza maxima a cablului pentru throughput maxim. Iar controlul fluxului IEEE 802.3x pentru modul Full Duplex si backpressure pentru modul Half Duplex atenueaza congestionarea traficului si asigura un mod de functionare fiabil pentru TL-SF1016DS.


Tehnologia Green de la TP-LINK


Switch-ul Fast Ethernet de noua generatie TL-SF1016DS integreaza tehnologia inovatoare de eficienta-energetica, care poate extinde considerabil capacitatea retelei cu un consum mult mai mic de energie. Consumul este reglat in mod automat in functie de starea conexiunii si de lungimea cablului pentru a limita Amprenta de Carbon a retelei dvs.
De asemenea, respecta directiva RoHS a Uniunii Europene, care interzice utilizarea anumitor materiale periculoase. In plus, 80% din materialul de ambalare poate fi reciclat.


Usor de utilizat

 

Caracteristicile auto ale acestui switch asigura instalarea simpla si fara efort, plug and play. Nu este necesara configurarea. Functia Auto MDI / MDIX elimina necesitatea cablurilor crossover. Functia de Auto-negociere pe fiecare port detecteaza viteza unui dispozitiv de retea (10, 100 Mbps) si ajusteaza in mod inteligent viteza pentru compatibilitate si performanta optima.

Write Your Own Review
You're reviewing:TP-Link Switch 16 porturi 10/ 100Mbps, 1U 13" Rackmount