Panasonic KX-HNS104FXW, - 129,99 lei
Imaginea poate diferi
-50%

Panasonic KX-HNS104FXW, Senzor detectie geam spart

Alerta de pret Detalii produs Scrie un review
259,99 lei
 lei
TVA inclus, Taxe livrare 18,00 lei
În stoc

Promoveaza acest produs si castiga
1,64 lei!

Informații despre produsul Panasonic KX-HNS104FXW,


Senzor pentru geam spart PANASONIC KX-HNS104FX Senzor de detectare a spargerii sticlei Nu va faceti griji cu privire la spargerea sticlei din locuinta


*Acest produs trebuie utilizat in combinatie cu unitatea tip hub (KX-HNB600). Hubul este inclus in toate kiturile pentru locuinte inteligente. In hub se pot inregistra in total 50 de senzori (inclusiv senzori de miscare, senzori pentru ferestre/usi, senzori de detectare a scurgerii apei si senzori de detectare a spargerii sticlei), sirene de interior, fise inteligente, tastaturi pentru acces, telecomenzi tip breloc si baterii de rezerva.


Notificari privind detectarea spargerii sticlei


Primiti imediat o alerta atunci cand se sparge sticla in casa sau in apartamentul dvs. Atunci cand senzorul optional de detectare a spargerii sticlei detecteaza sunetul de spargere a sticlei, aplicatia pentru telefoane inteligente primeste automat o notificare, huubul emite un cod sonor, iar sirena de interior* emite un sunet puternic. Notificarile pot fi verificate atunci cand sunteti in interiorul sau in afara locuintei. De asemenea, senzorul poate fi utilizat impreuna cu o camera de interior sau de exterior, care incepe inregistrarea atunci cand se declanseaza senzorul. *Este necesar un dispozitiv optional KX-HNS105.
Utilizat pentru: Securitate casa;
Material: Plastic;
Raza de actiune: 4.6 m;
Baterie alcalina AA LR6: 2 x 1.5 V;
Frecventa: DECT: 1.88 - 1.90 GHz;
Raza detectie senzor: Orizontal: Aprox. 60° / Vertical Aprox. 60 °;
Indicator stare LED rosu/verde;


Garantie 24 luni

Nr. producator: KX-HNS104FXW

BE041450-001


Review-uri produse (0)


Intrebări frecvente și răspunsuri
Cookie-uri - Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informații.
price.ro shopmania.ro Secure
Acasă Informații companieGermanos în presăProtecția datelorTermeni și condițiiwww.anpc.ro Proiect de fuziune prin absorbtie
Bine ai venit,
Contul meu
Bine ai venit,
Contul meu
Cont nou
Am uitat Parola
Toate campurile sunt obligatorii
Germanos.ro > Computere & Periferice > Smart Home > Panasonic KX-HNS104FXW,