Heinner Calorifer cu ulei Heinner HCU-S11BK, 11 elementi, putere: 2500W

Disponibil: Stoc epuizat
Cod produs:
HCU-S11BK
Pret special 279,99 RON Pret 369,99 RON
  • Termostat ajustabil
  • Protectie supraincalzire
  • Roti pentru transport
  • Indicator luminos
DESIGN ELEGANT CU ELEMENTE AURII

Designul cu elemente aurii confera caloriferului un aspect elegant, demn de o prezenta permanenta in oricare dintre colturile casei tale. Indiferent ca vorbim despre sufragerie, bucatarie sau dormitor, acesta se incadreaza perfect in orice decor.
   
11 ELEMENTI
 
Cei 11 elementi au un rol important in producerea caldurii placute si constante, asigurand confortul termic sporit de care ai nevoie.
   
3 SETARI DE TEMPERATURA 1000/ 1500/ 2500W

Ai la dispozitie 3 trepte de temperatura, astfel incat sa poti seta nivelul optim de caldura pentru casa ta, in orice moment. Astfel, ai confort si economisire de energie, in special atunci cand temperatura mediului este ridicata si functionarea caloriferului la putere maxima nu este neaparat necesara.
   
DIMENSIUNE ELEMENTI 145 x 590 MM

Cu o dimensiune a elementilor de 145 x 590 mm, caloriferul are capacitatea de a compensa pierderile de caldura, astfel incat sa iti asigure confortul termic de care ai nevoie.
   
SISTEM DE PROTECTIE IN CAZUL RASTURNARII

Caloriferul este dotat cu un sistem de protectie ce determina inchiderea automata a acestuia in cazurile in care este rasturnat accidental, prevenind astfel riscul aparitiei unui incendiu. In momentul in care caloriferul este readus in pozitia verticala, acesta va reincepe sa incalzeasca.
   
PROTECTIE SUPRAINCALZIRE

Pentru siguranta in utilizare, protectia la supraincalzire va determina oprirea automata a caloriferului in cazurile in care temperatura depaseste pragul admis.
   
INDICATOR LUMINOS

Indicatorul luminos este deosebit de util in special pe timpul noptii, cand poti seta temperatura dorita, fara a mai fi nevoie sa aprinzi lumina in camera.
Write Your Own Review
You're reviewing:Heinner Calorifer cu ulei Heinner HCU-S11BK, 11 elementi, putere: 2500W