Heinner Blender de masa HBL-HS2000SL, putere: 2200W

Disponibil: Stoc epuizat
Cod produs:
HBL-HS2000SL
Pret special 569,99 RON Pret 699,99 RON
  • Material bol: Tritan
  • Material lame: Inox
  • Sistem anti-alunecare
  • Putere: 2200 W
Motor puternic de 2200W cu 30000rpm

Ajutorul indispensabil pentru bucataria ta! Cu un motor puternic de 2200W si 30.000 rotatii pe minut, blenderul HBL-HS2000SL ofera rezultate exceptionale, in cel mai scurt timp, pentru orice tip de ingredient. Marunteste, bate, amesteca si omogenizeaza perfect chiar si alimentele cu o consistenta dura, scurtand considerabil timpul alocat gatitului.
   
Capac pentru protectie fonica

Prepara ce vrei si cand vrei, fara sa-ti deranjezi vecinii, familia sau colegii de birou. Capacul pentru protectie fonica reduce considerabil zgomotul, permitandu-ti astfel sa folosesti aparatul la capacitate maxima.
   
Sistem HIGHproBLEND

Utilizand tehnologia de procesare HIGHproBLEND, blenderul mentine o viteza constanta, iar turatia acestuia nu scade pe masura ce adaugi alimente, indiferent de consistenta acestora.
   
Bol de Tritan 2L, fara BPA

Incapator si rezistent! Blenderul HEINNER HBL-HS2000SL vine la pachet cu un bol din Tritan, de 2L, fara BPA, extrem de durabil, rezistent la pete, gusturi si mirosuri, si cu proprietatea de a nu altera gustul sau calitatea preparatelor. De asemenea, bolul din Tritan este rezistent la socuri termice, astfel poti sa prepari atat amestecuri reci, cat si cele mai fierbinti bauturi.
   
6 Lame din inox

Taie fin chiar si cele mai dure ingrediente! Blenderul este dotat cu un cutit format din 6 lame detasabile din inox, menite sa taie fin chiar si cele mai tari ingrediente, pentru crearea mixului dorit.
Write Your Own Review
You're reviewing:Heinner Blender de masa HBL-HS2000SL, putere: 2200W