Beko Combina frigorifica RCNA406E41ZXB, clasa energetica A+++

Disponibil: Stoc epuizat
Cod produs:
RCNA406E41ZXB
2.857,99 RON
  • Tip display: LCD
  • Volum net frigider: 253 l
  • Volum net congelator: 109 l
  • NEOFROST™ DUAL COOLING
A+++
Beko ofera performante superioare atat in ce priveste consumul de energie cat si eficienta electrocasnicelor.
   
Compressor ProSmart Inverter
Compresorul ProSmart Inverter asigura o functionare ultra-silentioasa la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Proiectate tehnologic pentru a beneficia de durabilitate maxima in utilizare, aparatele frigorifice dotate cu ProSmart Inverter beneficiaza de 10 ani garantie la compresor.
   
Compartiment 0°C
Compartiment cu temperatura de Zero Grade, ideal pentru carne proaspata, peste si alimente cu o durata de viata mai scurta. Perfect pentru alimentele perisabile!
   
KitchenFit
Combina frigorifica independenta poate fi acum incorporata in mobila de bucatarie. Usa combinei frigorifice se deschide la un unghi de 90° care permite o functionalitate maxima si pentru spatiile mai putin generoase.
   
Cooling Fan
Datorita ventilatorului montat in compartimentul racitor, aerul rece va fi distribuit uniform in interiorul aparatului si, totodata, va asigura performante mai bune de racire.
   
Display touch control
Afisajul electronic permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit.
Write Your Own Review
You're reviewing:Beko Combina frigorifica RCNA406E41ZXB, clasa energetica A+++