TP-Link TP-Link, Adaptor Wireless N150 , PCI-E, 1 antena detasabila

Disponibil: Stoc epuizat
Cod produs:
TL-WN781ND
44,62 RON
  • Standard Wi-Fi: 802.11 n
  • Rata de transfer Wi-Fi: 150 Mbps
  • Frecventa: 2.4 GHz
  • Interfata: PCI-E

Ce face acest produs


TP-LINK TL-WN781ND este conceput pentru a oferi performante wireless complete pentru intreaga retea, de la servere si backbone la switch-uri si chiar pana la computere desktop prin intermediul interfetei PCI Express. Adaptorul Wireless Lite N PCI Express (x1) TL-WN781ND dispune de o compatibilitate extinsa putand fi conectat in orice slot PCI Express x1, x2, x8 sau x16. Comparativ cu placile de retea PCI standard, acesta ofera o latime de banda ridicata, stabilitate si functionalitate crescuta, oferind utilizatorilor o conexiune rapida si avansata pentru download, apeluri pe internet si streaming video

Wireless N - viteza si acoperire


Respectand standardul IEEE 802.11n, TL-WN781ND poate stabili cu usurinta o retea wireless si poate atinge o viteza de transmisie si o arie de acoperire de 9 ori, si respectiv de 4 ori, mai mare decat produsele 11g conventionale. Comparativ cu produsele 54M conventionale, TL-WN781ND asigura performante ridicate, oferind utilizatorilor o experienta excelenta de navigare pe Internet, pentru partajarea resurselor si vizualizarea clipurilor video.

Criptare WPA / WPA2 - securitate avansata


In ceea ce priveste securitatea conexiunii WI-FI, criptarea WEP nu mai este considerata cea mai puternica si sigura metoda de protectie impotriva intruziunilor exterioare. TL-WN781ND ofera posibilitati de criptare WPA/WPA2 dezvoltate de grupul WI-FI Alliance, oferind o protectie eficienta a retelei wireless impotriva amenintarilor din exterior.

Write Your Own Review
You're reviewing:TP-Link TP-Link, Adaptor Wireless N150 , PCI-E, 1 antena detasabila
Contactează-ne!