Samsung purificator de aer AX60R5080WD/EU, 3 trepte de viteza, 60W, HEPA, alb-negru

Cod produs:
AX60R5080WD
Pret special 1.259,99 RON Pret 1.729,99 RON
  • Putere maxima: 60 W
  • Tip panou de comanda: Digital
  • Nivel zgomot: 50 dB
  • Recomandat pentru incaperi pana la: 60 m²
Purificator de aer Samsung AX60R5080WD/EU, Senzor praf, Senzor de miros, Pre-filtru, Filtru praf, Filtru dezodorizant, Acoperire 60m2, Mod Auto, Timer, Indicator numeric PM1.0, PM2.5, PM10, Wi-Fi, Alb

 

Purifica mai mult si mai rapid
Flux de aer in 3 directiiPurifica o zona mare mult mai rapid, ajungand dintr-un colt intr-altul. Front Air Inflow atrage usor aerul. Un ventilator de alimentare distribuie rapid aerul curat in mai multe directii, utilizand 3 Way Air Flow. Astfel, se extinde mai mult si purifica mai rapid, cu un CADR de 467 m3/h.


Indeparteaza pana la 99,97% din praful de dimensiuni 0,3um
Sistem de purificare cu mai multe straturiDatorita sistemului de filtrare in mai multe straturi aplicat purificatorului Samsung, aerul din locuinta ta este mai curat si mai sigur. Primul filtru filtreaza particulele mari de praf iar filtrul dezodorizant de carbon te scapa de mirosurile neplacute si de gazele nocive. Filtrarea HEPA, cu filtru de praf foarte fin, capteaza pana la 99,97% din praful de 0,3 um.


Monitorizare precisa, afisare intuitiva
Afisaj numericVerifica mai exact nivelul de poluare al aerului. Senzorul laser PM detecteaza praful si contaminanti gazosi, iar afisajul numeric arata nivelul exact al poluarii aerului, de dimensiuni PM1.0 / 2.5 / 10. Calitatea aerului este evidentiata si prin indicatorul luminos in 4 culori.


Bucura-te de aer curat oriunde


Muta purificatorul de aer oriunde doresti, mult mai usor, folosind rotile sale ascunse. Pur si simplu impinge-l sau trage-l in orice locatie care are nevoie de o purificare mai intensa, cum ar fi camera de zi sau dormitorul. Si, deoarece rotile sunt bine ascunse, nu afecteaza designul general.


Controleaza-l de la distanta
SmartThingsAi grija de aerul tau si verifica nivelul de poluare oricand si oriunde. Aplicatia SmartThings* iti permite sa controlezi de la distanta purificatorul de aer. Cu o simpla atingere sau folosind vocea il poti activa sau dezactiva, verifica calitatea aerului, controla alte functii si monitoriza starea filtrului. *Necesita conexiune Wi-Fi.


Optimizeaza automat calitatea aerului
Mod Auto / Mod SleepBucura-te de un aer mai curant, in diverse moduri care se potrivesc nevoilor tale. Modul Auto sesizeaza nivelul de poluare al aerului si ajusteaza automat puterea si viteza ventilatorului. Prin urmare, iti economiseste efort si reduce consumul de energie. Modul Sleep te ajuta, de asemenea, sa dormi, prin crearea unui flux de aer mai bland si mai linistit, fara iluminare a ecranului.


Pozitionare eficienta si usurinta in intretinere
Design compactUtilizeaza mai bine spatiul tau de locuit, curata-l si schimba filtrul cu usurinta. Designul compact garanteaza ca se potriveste aproape oriunde, fara a ocupa prea mult spatiu. Iar orificiul sau de admisie, in partea din fata, inseamna ca poti inlocui si mentine, pur si simplu, filtrul fara a-l muta sau a-l indeparta de perete.


Alarma de inlocuire a filtrului


O alarma de schimbare a filtrului face ca o pictograma sa clipeasca atunci cand filtrul trebuie inlocuit.


Temporizator


Cu ajutorul temporizatorului, purificatorul poate fi programat pentru pornire/oprire.


Blocare pentru copii


Si o blocare pentru copii previne orice schimbari accidentale in setari sau o utilizare necorespunzatoare.

Specificatii
Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip montare De sine statator
Utilizat pentru Purificare, Dezodorizare
Functii Temporizator, Blocare acces copii, Mod Sleep, Wi-Fi, Senzor praf, Senzor de miros, Pre-filtru, Filtru praf, Filtru dezodorizant, Mod Auto, Indicator calitatea aerului cu LED
Continut pachet 1 x Purificator de aer
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Tip filtru Carbon activ HEPA
Recomandat pentru incaperi pana la 60 m²
Putere maxima 60 W
Flux de aer 467 m³/h
Tip panou de comanda Digital
Nivel zgomot 50 dB

DIMENSIUNI

Inaltime 783 mm
Latime 360 mm
Lungime 293 mm
Greutate 11.2 Kg

GARANTIE

Garantie: 24 luni
Write Your Own Review
You're reviewing:Samsung purificator de aer AX60R5080WD/EU, 3 trepte de viteza, 60W, HEPA, alb-negru