PAYPOINT GERMANOS

CLIENȚII GERMANOS ÎȘI POT PLATI FACTURILE SIMPLU ȘI RAPID PRIN INTERMEDIUL SOLUȚIILOR PAYPOINT, ÎN TOATA ȚARA

În urma parteneriatului dintre Germanos și PayPoint, clienții pot să își plateasca facturile de utilitati și servicii simplu și rapid, prin simpla scanare a codului de bare de pe factură. Datorită acestui sistem de plăți a facturilor, pus la dispoziție de către PayPoint, clienții Germanos își vor putea achita facturile de utilități rapid, simplu și comod, într-un singur loc, câștigând astfel timp pentru alte activitati cotidiene.

Pentru a efectua o plată, consumatorul trebuie doar să urmeze câțiva pași simpli: să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin Germanos și să comunice vânzătorului ce tip de plată dorește să efectueze. Reprezentantul Germanos va scana codul de bare afișat pe factură, iar după procesarea tranzacției aceasta va încasa banii în numerar și îi va oferi clientului un bon cu toate detaliile tranzacției (data, locația, furnizorul etc.).

Dintre sectoarele de servicii pentru care clienții Germanos își pot plăti facturile se numără cele de utilități, telecomunicații și comunicații prin cablu, financiar-bancar, cosmetic, servicii de securitate, servicii de transport sau plăți în numerar pentru servicii online.

Pe durata parteneriatului dintre cele două companii, clienții Germanos vor beneficia de noul sistem de plată a facturilor la utilități în cele 187 de magazine Germanos din toată țara.

Pe durata parteneriatului dintre cele două companii, clienții Germanos vor beneficia de noul sistem de plată a facturilor la utilități în cele 187 de magazine Germanos din toată țara.

Oras Adresa
Buzau Str. Cuza Voda, Nr. 39, Buzau, Jud. Buzau
Ramnicu Sarat Str. Victoriei, Nr. 14A, Ramnicu Sarat, Jud. Buzau
Focsani B-dul. Unirii, Nr. 46, Focsani, Jud. Vrancea
Tecuci Str. Ioan Petrovici, Nr. 28, Tecuci, Jud. Galati
Targoviste B-dul. Independentei, Nr. 3A, Targoviste, Jud. Dambovita
Gaesti Str. 13 Decembrie, Nr. 44, Gaesti, Jud. Dambovita
Pitesti Str. Victoriei, Nr. 85, Pitesti, Jud. Arges
Ramnicu Valcea Calea lui Traian, Nr. 114, Bl L, Ramnicu Valcea, Jud. Valcea
Slatina B-dul. Alexandru Ioan Cuza, Camera 3, Parter, Slatina, Jud. Olt
Lugoj Str. Siretului, Nr. 3, Lugoj, Jud. Timis