Panasonic KX-TGC220FXB, telefon DECT, 1,6" LCD display cu iluminare, speaker

Disponibil: Stoc epuizat
Cod produs:
KX-TGC220FXB
209,99 RON
  • Melodii polifonice: 10
  • Receptoare multiple
  • Restrictionare apel
  • Speaker, Tasta "Mute"
Telefon DECT, design compact, cu ecran mare, 1.6", cu speakerphone, caller ID apelant, alarma, posibilitate blocare apeluri nedorite, alarma, buton ECO, robot telefonic.
 
Simplu si cu un cost scazut, Panasonic KX-TGC220 -DECT Phone este alegerea ideala pentru cei care au nevoie de un telefon acasa sau la serviciu.
În primul rând, butoanele separate de pe tastatura va asigura ca nu apelati accidental un numar gresit, iar textul clar si pictogramele de pe afisajul telefonului va permit sa navigati cu usurinta prin meniuri si setari.
Construit în functia ECO Mode, KX-TGC220 va permite sa reduceti cantitatea de radiatii pe care telefonul o emite. De asemenea, prin utilizarea  modului  ECO, va creste  durata de viata a bateriei telefonului, deoarece aceasta va reduce cantitatea de energie pe care o utilizeaza telefonul.
O alta caracteristica importanta a telefonului Panasonic KX-TGC220 este calitatea excelenta a sunetului. Conversatiile vor fi intotdeauna foarte clare. Toate acestea, combinate cu un confort deosebit al telefonului, va vor permite va vorbiti ore in sir cu prietenii sau cu familia.
Robotul telefonic  de 18 minute salveaza automat orice mesaje care sunt lasate pentru tine atunci când esti departe de telefon. Puteti selecta pur si simplu pe butonul "Play" pentru a asculta toate mesajele.
Specificatii
Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Diagonala display: 1.6
Tip display: Monocrom
Agenda: 50 contacte
Baze multiple suportate: 1
Caller ID: Da
Afisare durata apel: Da
Melodii polifonice: Da
Montare pe perete: Optional / Da
Baterie: AAA NiMH
Tonuri de apel: Da
Alarma: Da
Data/ora: Da
Tasta "Mute": Da
Timp de functionare (h): 10 ore (Convorbire)
Tip inregistrare: 18 minute
Tasta "Indicator de nivel de incarcare a bateriei": Da
Volum sonerie: Da
Culoare: Negru

GARANTIE

Garantie: 24 luni
Write Your Own Review
You're reviewing:Panasonic KX-TGC220FXB, telefon DECT, 1,6" LCD display cu iluminare, speaker