Optoma X330UST, Videoproiector XGA 3600 lumeni

Disponibil: Stoc epuizat
Cod produs:
E1P1A1EWE1Z1
Pret special 3.999,99 RON Pret 5.999,99 RON

Ultra Short Throw Projector

Videoproiectorl X330UST este ideal pentru mediul educativ si cel business. Este luminos si are un obiectiv ultra short throw, care permite proiectarea unui imagini de 100'' de la o distanta mai mica de 0.5m. De asemenea, avand videoproiectorul instalat atat de aproape de ecran, evitati umbrele de pe ecran cauzate de prezentator.

Ofera un pachet complet pentru educatia interactiva cu multi functii inovative, inclusiv doua intrari HDMI, port USB power, native office viewer si un difuzor puternic de 16W.

Ultra Short Throw

Cu un obiectiv ultra-short throw, poti proiecta o imagine impresionanta mai mare de 100 de inch de la o distanta de numai 55 cm. Astfel, poti monta videoproiectorul aproape de perete, reducand umbrele; ideal pentru aplicatiile interactive.


Culori impresionante

Reda prezentari minunate si cursuri educationale cu culori minunate. Videoproiectoarele Optoma iti ofera o performanta fiabila a culorilor potrivita pentru orice continut si ambient. De la culorile precise sRGB pentru imagini pline de viata la prezentari vibrante si puternice. Avem un mod de afisare care se va potrivi nevoilor tale.

Contrast superior

Adauga mai multa profunzime imaginilor tale cu un videoproiector cu un contrast ridicat; cu un alb luminos si un negru bogat, imaginile prind viata, iar textul apare clar si precis – ideal pentru mediul business si pentru aplicatiile educative.

Native Office viewer

Reda prezentari direct de la videoproiector fara sa ai nevoie de un laptop sau un PC utilizand office viewer-ul integrat. Poti copia fisierele Word, Excel, PowerPoint, PDF sau JPEG pe un stick USB, card SD sau microSD (in functie de intrarea videoproiectorului) si sa le afisezi pe marele ecran.

USB display

Conecteaza-ti videoproiectorul direct la un laptop si afiseaza ecranul utilizand un cablu USB, fara necesitatea cablurilor grele VGA.

 

Control

Fiind echipat cu o gama larga de optiuni, iti poti controla si monitoriza de la distanta videoproiectorul.

-RS232 – Videoproiectorul Optoma este echipat cu un set extensiv de comenzi RS232, fiind usor de controlat, utilizand orice sistem de control.

-Compatibilitate AMX – Dynamic discovery protocol este incorporat in videoproiector permitand o instalare simpla cu sistemele de control AMX.

-Control LAN – utilizand software-ul compatibil RoomView® vei putea porni/opri videoproiectorul, monitoriza, opera si controla pana la 250 de videoproiectoare in acelasi timp de la orice computer

LAN Display

Afiseaza ecranul computer-ului sau a laptop-ului la videoproiector prin conexiune prin retea. (necesita aplicatia HDCast Pro)

Prezentari wireless

Conecteaza-te instant si prezinta wireless de pe PC-ul tau, Mac sau alt dispozitiv mobil utilizand aplicatia gratuita si dongle-ul USB wireless optional. Aplicatia iti da posibilitatea sa partajezi si sa prezinti documente wireless, fotografi, iar camera dispozitivului tau poate fi schimbata intr-o camera de documente. Vom creea o experienta mai conectata si mai colaborativa pentru toti. (disponibil pe Windows, Android, MacOS si iOS)

 

Ajustare keystone pe verticala si orizontala si ajutarea colturilor

Ajustare keystone pe verticala si pe orizontala sau trage indivizual fiecare colt al imaginii pentru a creea o imagini dreptunghiulara perfecta. Functia este ideala pentru peretii neuniformi sau acolo unde videoproiectorul este pozitionat intr-un unghi.

 

Difuzor integrat

Un difuzor puternic integrat asigura un sunet de calitate excelenta si o configurare usoara ce elimina nevoia boxelor externe costisitoare.

 

Full 3D

Videoproiectoarele Optoma pot afisa continut autentic 3D din aproape orice sursa 3D, inclusiv player Blu-ray 3D, 3D broadcasting si cea mai noua generatie de console de jocuri.

 

USB Power

Utilizeaza USB power pentru a porni un dongle HDMI, precum Google Chromecast.

 

Mouse de la distanta cu pointer laser integrat

Pastreaza concentrata atentia audientei pe lucrurile care conteaza utilizand controlul mouse de la distanta cu pointer laser integrat.

 

Eco+

Tehnologia Eco+ ofera simultan un contrast ridicat, o durata lunga de viata a lampii si functii ce reduc consumul de energie.

 

Economisesti energie

Utilizand modurile de lampa special create, poti reduce consumul de energie cu pana la 70%. Fiecare mod are un efect pozitiv asupra duratei de viata a lampii, reduce mentenanta si costurile de intretinere.

 

Eco AV mute

Detine controlul asupra prezentarii tale cu functia Eco AV Mute. Capteaza atentia audientei asupra ta, albind imaginea atunci cand nu mai este necesara. Lucrul acesta reduce, de asemenea, consum de energie cu pana la 70%, prelungind astfel durata de viata a lampii.

 

Quick resume

Aceasta functie permite videoproiectorului sa fie pornit imediat dupa ce a fost oprit, daca acesta a fost oprit in mod accidental.

 

Auto power off

Pot exista situatii cand videoproiectorul este in functiune, dar nu este utilizat. Pentru a te ajuta sa economisesti energie atunci cand videoproiectorul este in functiune, dar nicio sursa nu este detectata, functia „Auto power off” opreste automat videoproiectorul dupa o perioada determinata de timp.

 

Direct power on

Videoproiectorul va porni instant in momentul in care unitatea este alimentata cu energie. Lucrul acesta elimina nevoia de a porni manual videoproiectorul cu ajutorul telecomenzii sau a tastaturii.

 

Direct power off

Iti poti opri videoproiectorul instant. Daca doresti sa repornesti imediat videoproiectorul, va dura aproximativ 90 de secunde pentru ca acesta sa porneasca.

 

Operare 24/7

Videoproiectoarele Optoma au fost construite pentru a fi utilizate 24 de ore pe zi in mod standard. Sunt ideale pentru aplicatiile in care este nevoie de o utilizare pe o perioada lunga de timp.

Operare 24/7 – Se aplica garantie standard pentru lampa. Garantia videoproiectorului este bazata pe orele de utilizare standard business. Pentru o performanta optima a videoproiectorului, Optoma recomanda ca videoproiectorul sa fie oprit sau in mod standby pentru 30 de minute la fiecare 24 de ore pentru a prelungi durata de viata a lampii.

 

Specificatii
Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Destinat pentru Business
Latime 343 mm
Adancime 383 mm
Inaltime 112 mm
Greutate 3.9 Kg
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Durata de viata lampa 4000 h
Nivel zgomot 26 dB
Zoom optic Fix
Putere consumata 275 W

OPTICA

Sistem de proiectie DLP
Rezolutie imagine 1920 x 1080
Contrast dinamic 20000:1
Format 16:9
Luminozitate imagine 3600 lm
Rezolutie video XGA

CONECTIVITATE

Conexiune retea Wi-Fi
Putere difuzoare integrate 16 W

GARANTIE

Garantie 24 luni
Write Your Own Review
You're reviewing:Optoma X330UST, Videoproiector XGA 3600 lumeni