Huawei FreeBuds 4i Otter-CT030 Red Edition

Disponibil: Stoc epuizat
Cod produs:
55034194
399,00 RON
  • Tip: In ear
  • Conectivitate: Bluetooth 5.2
  • Timp incarcare: 1 h
  • Redare muzica: Pana la 10 ore

 


Huawei FreeBuds 4i Otter-CT030 Red Edition

 


CARACTERISTICI PE CARE LE VEI IUBI

 


DIMENSIUNI MICI,ASPECT MODERN

Carcasa ovala, prevazuta cu functia de incarcare, este compacta, cu un aspect inedit, placuta la atingere astfel incat sa te simti permanent conectat. Curbele line si finisarea rafinata a castilor confera un aspect modern, unic. Culorile disponibile sunt Ceramic White, Carbon Black si Red, ca sa-ti invioreze zilele si noptile.


CONFORT 24/7

Castile HUAWEI FreeBuds 4i sunt proiectate ergonomic, pentru o fixare ferma si confortabila. Castile sunt extrem de usoare si astfel reduc foarte mult presiunea pe care ai putea-o resimti dupa multe ore de ascultare. Le poti purta toata ziua fara niciun disconfort.


AUZI DOAR CE-TI DORESTI

Senzorii din HUAWEI FreeBuds 4i detecteaza in mod activ si reduc zgomotele ambientale. Indiferent incotro ai merge, muzica ta te va inconjura intotdeauna.
Sistemul dual-mic are orificiile de acces al sunetului alungite (slit-duct) pentru a reduce in mod eficient zgomotul produs de vant. Tehnologia exclusivista beamforming, impreuna cu inteligenta artificiala utilizata pentru reducerea zgomotelor, poate sa-ti capteze vocea mai clar chiar si intr-un mediu zgomotos. Poti auzi si te poti face auzit foarte bine, la fiecare apel.


COMUNICARE FARA INTRERUPERI CU CASTILE HUAWEI

Nu trebuie sa-ti dai castile jos ca sa auzi zgomotele ambientale si sa poti comunica usor cu alte persoane. Pur si simplu tine apasat pe casca pentru a trece in modul Awareness.


BATERIA DUREAZA TOATA ZIUA, ASCULTI MUZICA FARA INTRERUPERE

Bateria de la HUAWEI FreeBuds 4i dureaza remarcabil de mult. Incarcata la maximum, bateria poate sustine 10 ore de redare de muzica. Iar tehnologia noastra, lider in acest domeniu, iti ofera cu o incarcare rapida de doar 10 minute, 4 ore de utilizare - perfecta pentru momentele in care te grabesti.


SUNET CLAR, UIMITOR

Difuzorul dinamic de 10 mm, cu bobina si diafragma sensibila din compozite polimerice, iti transmite o serie bogata de armonii instrumentale, voce clara, bas puternic si sunet foarte bine echilibrat. Vei fi cu siguranta impresionat de emotiile pe care ti le vor transmite aceste casti.


INVINGATOR, ORIUNDE MERGI

Cu o latenta scazuta, intotdeauna partea video a jocurilor tale preferate va fi perfect sincronizata cu sunetul, ceea ce te va ajuta sa castigi mai usor. Batalia continua, oriunde ai merge!


DESCHIDE, CONECTEAZA-TE

Deschide carcasa cu functie de incarcare si ti se va afisa imediat un mesaj care te va invita sa-ti conectezi telefonul cu castile HUAWEI FreeBuds 4i.8 Le asociezi doar o singura data si apoi castile se vor conecta singure la telefon sau tableta, ori de cate ori deschizi carcasa speciala a castilor.


ORICE ATINGERE A TA ESTE PRELUATA CU EXACTITATE

Ambele casti au senzori capacitivi incorporati ca sa poti folosi butoanele in mod intuitiv, iar acestea sunt sustinute de un algoritm avansat pentru a reactiona mai precis. Poti sa pui muzica, sa vorbesti, sa reduci nivelul de zgomot, toate acestea cu doar cateva gesturi simple.


MOMENTELE TALE, MUZICA TA

Scopul HUAWEI Music este acela de a-ti oferi muzica de foarte buna calitate in toate situatiile, avand la dispozitie o lista de melodii foarte generoasa9 pentru streaming.

Specificatii
Specificatii

CARACTERISTICI TEHNICE

Tip In ear
Conectivitate Bluetooth 5.2
Functii Anularea zgomotului in timpul apelului, Preluarea apelurilor
Culoare Rosu

EFICIENTA

Timp incarcare 1 h
Timp operare Redare muzica - 10 ore (cu anularea zgomotului dezactivată)
Redare muzica - 7.5 ore (cu anularea zgomotului activată)
Apel vocal: 6,5 ore (cu anularea zgomotului dezactivată)
Apel vocal: 5,5 ore (cu anularea zgomotului activată)

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate baterie casti: 55 mAh
Capacitate baterie carcasa de incarcare: 215 mAh
Dimensiuni casti: 377.5 mm; 23,9 mm; 21 mm
Dimensiuni carcasa de incarcare: 48,0 mm; 61,8 mm; 27,5 mm
Greutate: 5,5 g
Greutate carcasa de incarcare: 36,5 g
Continut pachet 1 Casti, 1 Cutie reincarcare, Cablu de incarcare USB-C, Manual de utilizare, Certificat de garantie

GARANTIE

Garantie: 24 luni
Write Your Own Review
You're reviewing:Huawei FreeBuds 4i Otter-CT030 Red Edition