Hisense H65B7100, SMART TV LED, Ultra HD 4K, 164 cm

Disponibil: Stoc epuizat
Cod produs:
UHDH65B7100
Pret special 2.179,99 RON Pret 3.199,99 RON
  • Diagonala: 164 cm
  • Rezolutie: 4K Ultra HD, 3840 x 2160px
  • Putere: 2 x 10 W
  • Sistem de operare: VIDAA U
Televizor Hisense H55U7B

 

VIDAA U3.0


Prezentarea unui nou sistem de operare Smart TV de la Hisense. Niciodată un televizor inteligent nu a fost mai ușor de utilizat. Cu un design simplificat care vă permite să comutați fără efort între toate aplicațiile și dispozitivele dvs. preferate în trei sau mai puțini pași, VIDAA U vă ajută să va bucurați de conținut mai ușor și mai rapid.


4K Ultra HD


Rezoluția uluitoare Ultra HD aduce imaginile cât mai aproape de realitate. Cu peste 8 milioane de pixeli care dezvăluie fiecare mic detaliu, fiecare scenă este adusă la viață într-o frumusețe 4K.


Precision Colour


Având capacitatea de a produce culori mai precise și naturale, televizorul Hisense UHD va deschide o nouă fereastră către realitate


High Dynamic Range


HDR10 (standardul actual al industriei pentru gama dinamică înaltă din televizoarele de consum) deschide o gamă complet nouă de culori și contrast, astfel încât să vă puteți bucura de o imagine uimitor de vibrantă, cu o profunzime incredibilă.


Depth Enhancer


Tehnologia Hisense Depth Enhancer poate analiza imaginea și ajusta automat contrastul dinamic, adăuga straturi de contrast pe fundal, la mijlocul terenului, în prim-plan pentru a oferi o adâncime suplimentară a imaginii.

Write Your Own Review
You're reviewing:Hisense H65B7100, SMART TV LED, Ultra HD 4K, 164 cm