Gorenje cuptor cu microunde MO20A3B, capacitate 20 L, putere 800 W, comenzi electronice, display, 11 programe preinstalate, negru

Cod produs:
CPMMO20A3B
Pret special 319,99 RON Pret 529,99 RON
  • Tip panou de comanda: Digital
  • Trepte putere: 5
  • Putere: 800 W
  • Capacitate: 20 l
Cuptor cu microunde Gorenje MO20A3B, Capacitate 20 L, Putere 800 W

 

Setarea manuala a nivelurilor de putere


Cele cinci niveluri de putere regleaza nivelul microundelor pentru rezultate perfecte. Cele cinci niveluri de putere va permit sa reglati nivelul microundelor in functie de felul de mancare pe care doriti sa il preparati. Puteti regla nivelul microundelor la 100 %, 70 %, 50 %, 30 % sau 10 %, in functie de cat de preparat trebuie sa fie felul de mancare. In acelasi fel puteti regla nivelul de putere pentru grill, pre-incalzirea cuaptorului si gatire convetionala.


Microunde pentru o viata mai buna


Cuptoarele cu microunde Gorenje va ofera rezultate gastronomice deosebite. Bucurati-va de numeroasele optiuni de utilizare, sustinute de tehnologie si imaginatie!
Cuptoarele cu microunde Gorenje va vor imbogati bucataria cu linii noi, contemporane si experienta dumneavoastra de gatit cu arome surprinzatoare. Tehnologia de ultima ora si materialele de inalta calitate permit functionarea simultana a microundelor, a convectiei si a gratarului, permitandu-va astfel sa savurati gustul specific al fiecarui fel de mancare. Folosindu-va de programele presetate de prajire si coacere, precum si de numeroasele optiuni ale cuptorului, veti prepara produsele alimentare rapid si eficient, iar hrana de zi cu zi va fi mai bogata. Un ecran mare va permite controlul total asupra gatitului si urmarirea timpului ramas pana la finalizarea procedurii selectate. Incorporat sau de sine statator, cuptorul cu microunde Gorenje, cu un aspect modern, se va integra imediat in bucataria dumneavoastra, iar noile sale caracteristici vor deveni o parte indispensabila a vietii de familie.

Specificatii
Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Modalitati gatire Microunde
Programe predefinite Bauturi, Popcorn, Carne, Cartofi, Legume, Peste, Paste, Dezghetare, Incalzire, Pizza
Tip panou de comanda Digital
Deschidere usa Stanga
Capacitate 20 l
Material interior Email
Functii Timer
Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 800 W
Trepte putere 5

DIMENSIUNI

Latime 45.1 cm
Adancime 34.3 cm
Inaltime 25.7 cm
Greutate 10.8 Kg
Diametru platou rotativ 27 cm
Write Your Own Review
You're reviewing:Gorenje cuptor cu microunde MO20A3B, capacitate 20 L, putere 800 W, comenzi electronice, display, 11 programe preinstalate, negru