COSMOTE Free -  cel mai simplu portofoliu de abonamente!

La COSMOTE primesti DUBLU la toate abonamentele pe 2 ani, incepand de la 15 euro!

Abonamentele COSMOTE Free revolutioneaza piata de telefonie mobila si iti ofera internet, SMS-uri in retea, minute in retea si in Romtelecom fix NELIMITATE, plus o super oferta pentru minute si SMS-uri in alte retele si smartphone-uri de ultima generatie!

 

Descriere

Free S

Free M

Free L

Free XL

Abonament lunar (TVA inclus)

€ 8.8

€ 15

€ 31

 

€ 45

 

Minute nationale/ internationale Zona 1

100

250

NELIMITAT

SMS-uri nationale

-

250

Minute in retea

NELIMITAT

SMS-uri in retea

Minute catre destinatii fixe Romtelecom

Trafic de date inclus

Trafic de date recomandat

Primii 100MB cu viteza 21.6 Mbps, apoi 32 kbps

Primii 250MB cu viteza 43.2 Mbps, apoi 64 kbps

Primul GB cu viteza 75 Mbps*, apoi 64 kbps

Primii 2 GB cu viteza 75 Mbps*, apoi 64 kbps

Aplicatii incluse

Radar Me

Radar Me

Radar Me

Mireo Navigation

Dolce Mobile TV

Radar Me

Mireo Navigation

Dolce Mobile TV

*Traficul recomandat poate fi consumat cu viteza de transfer de pana la 75 Mbps in aria de acoperire 4G.

După consumarea traficului de voce inclus lunar în abonament, se vor aplica următoarele tarife: 

 • 0.223 €/minut pentru apelurile în retelele nationale
 • 0.062 €/SMS

Dupa depasirea traficului de date recomandat corespunzator tipului de abonament ales, traficul aditional nu va fi tarifat iar viteza de transfer scade pana la 32 Kbps (Cosmote Free S) si 64 Kbps (Cosmote Free M si L).

Caracteristici ale planurilor tarifare:

 • Primesti dublu minute nationale / internationale Zona 1 pentru abonamentul Free M si dublu trafic de date recomandat pentru abonamentele Free L si Free XL.
 • Minutele naţionale şi internaţionale către zona 1 incluse în abonament şi neconsumate vor fi reportate în următoarea lună de facturare in limita dublului celor incluse in abonament.
 • Minutele nationale si internationale către zona 1 acordate prin bonusul DUBLU nu se vor reporta în următoarea lună de facturare.
 • Minutele naţionale incluse în abonament/bonus pot fi folosite atât pentru apeluri în reţelele naţionale, cât şi pentru apeluri în reţelele internaţionale din zona 1 (reţele fixe din Europa şi reţele fixe şi mobile din SUA, Canada şi Israel) exceptie avand abonamentul Cosmote Free L pentru urmatoarele destinatii ale caror numere au prefixele: Albania fix 355422, 355423, 355424, 355425, 35543, 35544, 35545, Belarus 375, Letonia - 371, Israel Palestina fix 97222, 97242, 97282543, 35544, 35545.
 • Dupa consumarea traficului recomandat, traficul aditional nu va fi tarifat, iar viteza de transfer va scadea pana la valoarea corespunzatoare abonamentului.
 • Traficul de date recomandat poate fi folosit pentru a naviga pe internet, atât de pe telefon, cât şi de pe PC (desktop sau laptop, folosind telefonul ca modem).
 • Traficul de date recomandat este naţional şi se consuma in timp real. Traficul efectuat în Roaming va fi tarifat adiţional conform politicii actuale de tarifare. De asemenea, descărcarea de conţinut sau accesarea portalelor premium şi/sau serviciilor, conform preţurilor disponibile pentru serviciul web’n’walk vor fi tarifate suplimentar.

 • Pentru a avea acces la tehnologia 4G este necesar sa ai o cartela SIM dedicata si un telefon compatibil. Aflandu-te in aria de acoperire 4G, poti atinge viteza maxima de download de 75 Mbps si 37.5 Mbps pentru viteza de upload.
 • Viteza de transfer de date este de până la 43,2 Mbps în reţeaua 3G, 236,8 Kbps în reţeaua EDGE, respectiv 53,6 Kbps în reţeaua GPRS în funcţie de acoperirea disponibilă şi specificaţiile terminalului folosit.
 • Aplicatiile powered by Cosmote RadarMe, Mireo Navigation si Dolce Mobile TV  incluse sunt disponibile pentru descarcare in Google Play si/sau App Store si/sau Nokia Store. Pentru mai multe detalii despre aplicatii apasa aici.

 

Extraoptiuni compatibile:

Abonament lunar
Extraopţiunea 50/100

€ 3.72(TVA inclus)

€ 6.82(TVA inclus)

Minute naţionale/internaţionale (Zona 1)

50

100

Caracteristici ale extraopţiunilor:

 • Minutele naţionale incluse în abonament pot fi folosite atât pentru apeluri în reţelele naţionale, cât şi pentru apeluri în reţelele internaţionale din zona 1 (reţele fixe din Europa şi reţele fixe şi mobile din SUA, Canada şi Israel).
 • Minutele naţionale şi internaţionale către zona 1, incluse în extraoptiuni şi  neconsumate nu vor fi reportate în următoarea lună de facturare.
 • Extraopţiunile trebuie mentinuţe active pe o perioada de cel putin 2 luni intregi de facturare, numita perioada iniţiala. Dupa expirarea perioadei iniţiale, poţi reactiva aceste extraopţiuni la data de facturare, în cazul în care au fost dezactivate dupa perioada iniţiala.
 • Se poate activa o singura extraoptiune de acelasi tip pentru un numar de telefon eligibil.
 • Extraopţiunile pot fi activate prin trimiterea unui SMS gratuit la numarul 1234 cu unul din urmatoarele coduri: 50NAT pentru opţiunea cu 50 de minute naţionale şi internaţionale, 100NAT pentru optiunea cu 100 de minute naţionale şi internaţionale.

 

Connect Mobile Free si Connect Extra+

BlackBerry Free

Connect Extension+

 

Valabilitate ofertă promoţională :

Oferta este valabilă până la data de 30 martie 2014 şi poate fi prelungită. Preţurile includ TVA.