INTREBARI FRECVENTE : CUM FUNCTIONEAZA?

1. GASIREA ARTICOLULUI DORIT

Cautarea produsului
In magazinul Germanos.ro iti punem la dispozitie mai multe posibilitati de a cauta un produs. Pentru a gasi mai repede ceea ce cauti, iti recomandam sa utilizezi motorul nostru de cautare, pe care il gasesti pe bara de sus a paginii magazinului. Scrie doar denumirea produsului (ex. "monitor") si da click pe "cauta".

In functie de numarul articolelor gasite, ai posibilitatea de a reduce rezultatele cautarii tale, dupa categoria de produse, pret, producator, pana cand gasesti produsul dorit. Dand click pe articol, ai acces la detaliile produsului. In functie de pret, rezultatele cautarii tale pot fi sortate in ordine crescatoare sau descrescatoare.

Navigare
In cazul in care doresti doar sa arunci o privire la gama de produse din magazinul Germanos.ro, iti stau mai multe posibilitati la dispozitie. La sectiunea de oferte de pe pagina de start, poti vedea la rubrica "Produsul zilei", cele mai bune oferte promotionale din magazin. Daca dai click pe bara de navigare din stanga, pe o categorie de baza, poti avea acces la sectiunea de oferte, inclusiv la oferta zilei pentru fiecare categorie de baza. Poti accesa in acelasi timp, de pe bara de navigare, o subcategorie. La sectiunea de oferte de acolo, poti gasi toate produsele din subcategoria selectata de tine.
In cadrul sectiunii de oferte de pe pagina de start si de pe pagina pe care este afisata o categorie de baza, poti avea acces la produsele care fac parte din categoria de baza si respectiv din subcategoria respectiva. Facand click pe acel link poti accesa si alte oferte din categoria respectiva.

2. CUM POTI COMANDA IN MAGAZINUL GERMANOS.RO?

Cosul tau de cumprarturi
Indata ce te-ai hotarat pentru un produs, poti sa il adaugi in cos cu un sigur click pe mouse. Da click pur si simplu pe butonul "Adauga in cos", pe care il gasesti in dreptul fiecarui articol. Dupa ce ai selectat toate articolele, poti vizualiza cosul de cumparaturi facand click pe pictograma cos din dreapta sus.
Pe pagina "Cos de produse" poti face modificari in ceea ce priveste cantitatea fiecarui produs, prin inregistrarea unui alt numar de articole, dupa care dati click pe butonul "Recalculeaza". Prin aceasta comanda se salveaza modificarea. Daca te razgandesti poti sa elimini produsul din cosul de cumparaturi. Dai click pe "Sterge produsul din cos" si apoi pe "Recalculeaza". Daca doresti sa adaugi si alte produse in cosul de cumparaturi, da click pe "Continua achizitia".

3. CUM TE POTI INREGISTRA?

Datele tale
Pentru a putea comanda articolele care se gasesc in cosul tau de cumparaturi, te poti inregistra in magazinul Germanos.ro. Te poti inregistra daca pe pagina cosului de cumparaturi apesi butonul "Spre casa". Daca doresti sa plasezi comanda fara sa te inregistrezi vei alege prima rubrica de pe pagina de inregistrare si introduci datele necesare pentru a efectua comanda. Retine insa ca trebuie sa reintroduci datele pentru fiecare noua comanda, acestea nefiind salvate.

Daca nu ai mai facut cumparaturi pana acum din magazinul Germanos.ro, dai click pe pagina de inregistrare pe rubrica "Sunt client nou si doresc sa ma inregistrez" si apoi pe butonul "Mai departe".

In continuare introduci datele tale personale. Campurile marcate cu * sunt obligatorii, pentru a putea procesa comanda. De numarul tau de telefon avem nevoie, pentru eventuale intrebari referitoare la comanda, iar pentru a te tine la curent cu statusul comenzii avem nevoie de adresa ta de e-mail. La rubrica "Login" vei alege un nume de utilizator si o parola. Atat parola cat si numele de utilizator trebuie sa aiba cel puţin 6 (sase) caractere, iar parola trebuie confirmata prin introducerea ei de doua ori. Atentie daca alegi litere mari sau mici pentru acestea. Te poti loga apoi, cu numele de utilizator si cu parola, in magazinul Germanos.ro pentru urmatoarele cumparaturi. Datele tale referitoare la adresa de facturare sau de livrare sunt deja salvate.

Plata si livrarea
Dupa ce ai ales un nume de utilizator si o parola, poti selecta modalitatea de plata dorita dand click pe butonul "Mai departe". Daca platesti cu cardul de credit, te rugam sa te asiguri ca ai fonduri suficiente. In continuare ai posibilitatea de a introduce adresa la care vrei sa se efectueze livrarea. Daca nu introduci o adresa de livrare diferita de adresa de facturare, se va considera ca adresa de facturare este si adresa de livrare.

Verificarea & lansarea comenzii

Ultima etapa consta in verificarea comenzii. Ai posibilitatea de a verifica daca datele referitoare la adresa precum si modalitatea de plata sunt cele corecte, in caz contrar, le poti modifica. Pentru aceasta dai click pe butonul "Schimba" din dreptul informatiilor pe care doresti sa le modifici. Pentru lansarea comenzii, te rugam sa dai click pe butonul "Trimitere comanda" de la finalul paginii, nu inainte insa de a fi de acord cu Termenii si Conditiile noastre generale de afaceri. Vei primi ulterior pe adresa de e-mail o confirmare de comanda in care vei putea vizualiza toate informatiile acelei comenzi.

Daca vrei sa parasesti magazinul si te-ai inregistrat cu numele de utilizator si cu parola, pentru siguranţa este bine sa te deconectezi. Pentru aceasta dai pur şi simplu click pe butonul "Deconectare" de langa pictograma cosul de cumparaturi care se afla in dreapta sus pe ecran.

Esti deja client al magazinului Germanos.ro
Daca esti deja client al magazinului Germanos.ro, intra la ultima sectiune de inregistrare cu numele de utilizator si cu parola si apasa butonul "Mai departe". In procesul de comanda, informatiile referitoare la adresa de facturare, modalitatea de plata si adresa de livrare sunt preluate de la ultima comandă. Ai posibilitatea ca pe parcursul inregistrarii noii comenzi sa confirmi sau sa modifci informatiile existente, dand click pe butonul "Mai departe".

In final ajungi în momentul in care poti verifica comanda precum si informaţiile personale, avand posibilitatea de a modifica atat adresa cat si modalitatea de plata.

4. AM UITAT PAROLA

Daca esti deja client al magazinului Germanos.ro si ai uitat parola, te rugam sa dai click pe pagina de inregistrare din cadrul procesului de comanda, pe butonul "Contul meu", pe link-ul "Am uitat parola" si vei primi parola pe adresa de e-mail pe care ai inregistrat-o acolo.

5. CONTUL TAU PERSONAL

In "Contul meu" ai acces la setarile tale de pe Germanos.ro. Aici poti vedea datele tale si le poti modifica, poti vedea comenzile plasate. Acces la contul personal ai doar tu, dupa ce ai introdus numele utilizatorului si parola. Pentru a preveni abuzurile, nu comunica nimanui numele de utilizator si parola.

Pentru a schimba parola dupa inregistrare sau adresa de facturare sau de livrare, da click pe butonul corespunzator.

Dupa ce modifici informatiile personale, te rugam sa dai click pe "Aplicati modificarile" si datele modificate sunt salvate.

6. CUM MA POT ABONA LA NEWSLETTER?

Newsletter-ul nostru te va tine la curent saptamanal, gratuit si fara obligatii, cu ultimele oferte pentru produsele si serviciile noastre. Pentru a te abona trebuie sa te inregistrezi la urmatorul link. Dezabonarea este gratuita si se poate face in orice moment.

http://newsletter-germanos.ro/