Beko Masina de spalat rufe WTV8744XWAT, incarcare frontala

Disponibil: Stoc epuizat
Cod produs:
WTV8744XWAT
2.563,99 RON
  • Viteza maxima centrifugare: 1400 rpm
  • Tip panou de comanda: Digital
  • Functii de siguranta: Blocare acces interfata
  • Clasa energetica A+++ dintr-o gama de la A+++ la D
AirTherapy
Aer cald, senzatie de reimprospatare

Nu toate casele au un uscator de rufe. Dar cu toate acestea, exista momente cand hainele tale trebuie sa fie reimprospatate. Iti prezentam prima masina de spalat rufe cu aer cald din lume! Tehnologia Beko
AirTherapy iti poate spala si pregati hainele pentru a fi gata de purtat, prevenind pana si cutele nedorite pentru momentele in care nu ai timp de pierdut. In plus, mentine tamburul masinii de spalat rufe igienizat!
   
AddGarment
Acum cu functia speciala Beko Add Garment puteti adauga orice articol de care ati uitat in primele minute ale ciclului de spalare selectat. Daca nivelul apei nu atinge rama inferioara a usii poti sa selectezi butonul pauza, sa adaugi articolele de imbracaminte uitate si sa apesi butonul add garment pentru continuarea ciclului de spalare.
   
StainExpert
Uita de grija murdariei si de metodele de inlaturare a petelor naravase care iti vor ocupa mult timp. Programul StainExpert elimina cat mai eficient 24 de tipuri de pete cu grade diferite de dificultate de la ridicat, la mediu sau scazut. Programul dispune de mai multe optiuni ce presupun timpi diferiti sau miscari speciale ale cuvei pe parcursul spalarii(inmuiere, spalare, clatire, stoarcere,etc), asigurand astfel o curatare superioara a hainelor si un aspect identic cu momentul in care le-ai achizitionat.
Write Your Own Review
You're reviewing:Beko Masina de spalat rufe WTV8744XWAT, incarcare frontala