Xiaomi router wireless Mi AIoT Router AC2350

Disponibil: Stoc epuizat
Cod produs:
AC2350
Pret special 209,99 RON Pret 299,99 RON
  • Porturi LAN: 3
  • Porturi WAN: 1
  • Antena: 7 x Externe, 1 x Interna
  • Tehnologie: MU-MIMO, Dual Band

Router wireless Xiaomi Mi AIoT Router AC2350

 


Mi AIoT Router AC2350

Smart Gigabit Router


Viteze teoretice fara fir de pana la 2183 Mbps - pentru streaming video si joc fara probleme

Viteze WiFi simultane cu banda dubla de pana la 2183 Mbps *. Banda de 2,4 GHz accepta 3 intrari si 3 iesiri si are o viteza teoretica wireless de pana la 450 Mbps, pentru transmiterea semnalului pe distante mai mari si o penetrare mai buna prin pereti. Banda de 5 GHz accepta 4 intrari si 4 iesiri si are o viteza teoretica wireless de pana la 1733 Mbps. Vitezele mai mari permit o experienta online mai lina atunci cand transmiteti videoclipuri de inalta definitie si jucati jocuri MMO.


Cipul Qualcomm asigura operatiuni mai stabile ale routerului si o experienta online mai lina

CPU Qualcomm suporta confortabil redirectionarea datelor atat pentru porturile Gigabit Ethernet, cat si pentru semnalele WiFi dual-band Gigabit, oferind capacitati de procesare mai mari si operatiuni mai stabile.


7 amplificatoare de semnal independente de inalta performanta - Pentru semnale puternice chiar si prin pereti

Benzile de 2,4 GHz si 5 GHz sunt acceptate separat pe 3 si 4 amplificatoare de semnal independente de inalta performanta (PA + LNA) pentru o penetrare mai buna prin pereti. WiFi-ul dual-band ofera cu usurinta acoperire pentru case si mai mari. PA (amplificator de putere) intareste in mod eficient puterea de transmisie a semnalului, in timp ce LNA (amplificator cu zgomot redus) poate creste sensibilitatea receptorului de semnal.


Antena independenta AIoT - descoperiti rapid orice dispozitiv inteligent Mi si conectati-va intr-un singur pas

Antena AIoT independenta incorporata va permite sa descoperiti automat dispozitive Mi Smart din apropiere *, sa completati configurarea retelei intr-un singur pas si sa accesati o gama larga de functii inteligente, doar prin deschiderea aplicatiei Mi Home / Xiaomi. Iti poti ajuta parintii sa-si configureze noile dispozitive rapid, chiar si atunci cand esti departe de casa.


128 MB RAM - Conexiuni stabile pentru pana la 128 de dispozitive

RAM de 128 MB accepta conexiuni simultane pentru pana la 128 dispozitive si asigura o transmisie de date stabila si conectivitate pentru fiecare dispozitiv.


Tehnologie MU-MIMO - Acces mai usor la internet pentru mai multi utilizatori

Tehnologia multi-utilizator cu intrari multiple si iesiri multiple (MU-MIMO) * permite antenelor multiple de pe router sa deserveasca mai multe dispozitive in acelasi timp si accepta transmiterea simultana a datelor de pe mai multe dispozitive, astfel incat viteza mica pe un dispozitiv afecteaza experienta online pe alte dispozitive, pentru un acces mai usor la internet.


Toate porturile Gigabit Ethernet - Folositi pe deplin fiecare latime de banda megabanda

Echipat cu 1 port WAN Gigabit si 3 porturi Gigabit LAN pentru a satisface cerintele de acces in banda larga pentru viteze de 100 Mbps sau mai mari, capabile sa gestioneze o latime de banda maxima de 1000 Mbps.


Experienta inteligenta, usor de utilizat

Setari rapide si usoare de retea si gestionarea dispozitivelor. Include o serie de caracteristici practice, cum ar fi prevenirea accesului neautorizat si controale de acces la Internet, pentru mentinerea confidentialitatii si securitatii retelei.

  • Optimizare WiFi
  • Integrare Dual-band
  • Preventie acces neautorizat
  • Protectie online pentru copii

Disipare puternica a caldurii - Asigura functionarea stabila pe termen lung a routerului

Radiatorul de aliaj de aluminiu cu suprafata larga si pasta termica cu conductivitate ridicata cresc eficient eficienta disiparii termice. Ventilatoarele de racire de pe capacele superioare si inferioare asigura o buna circulatie a aerului, asigurand o functionare fiabila pe termen lung a routerului.


Testat riguros in cautarea excelentei

In cooperare cu principalii producatori internationali de instrumente de testare, cum ar fi Spirent si lxia, efectuam teste extinse pentru a simula diferite scenarii de utilizare la domiciliu si conditii extreme pentru a ne asigura ca routerul functioneaza stabil in diferite conditii.

Specificatii
Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Router
Standard Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac
Porturi LAN 3
Porturi WAN 1
Rata de transfer Ethernet (Mbps) 10/100/1000
Securitate WPA-PSK/WPA2-PSK
Antena 7 x Externe, 1 x Interna
Frecventa (GHz) 2.4 - 5
Rata de transfer WI-FI (Mbps) 450 + 1733
Port USB Nu
3G/4G Nu
Printserver Nu
Alimentare 12v/1.5A
Tehnologie MU-MIMO, Dual Band
Dimensiuni (mm) 286 x 196
Altele Procesor QCA9563

GARANTIE

Garantie: 24 luni
Write Your Own Review
You're reviewing:Xiaomi router wireless Mi AIoT Router AC2350