Whirlpool Cuptor electric incorporabil AKZ9 6220 IX

Disponibil: Stoc epuizat
Cod produs:
AKZ9 6220 IX
1.850,99 RON
  • Material: Inox
  • Putere: 3650 W
  • Capacitate: 65 l
  • Mod incalzire: Incalzire sus-jos
Turbo grill

Gratarul turbo consta in utilizarea simultana a elementului de gratar si a ventilatorului, permitand mancarii sa se rumeneasca mai rapid si mai uniform distribuind aer in jurul zonei de prajire. Aceasta functie este perfecta pentru prajirea pe gratar a feliilor groase de carne.
 

 

Decongelare

Functie cu temperatura joasa ce permite dezghetarea alimentelor congelate.

 
Tehnologia Cook 3

Gatire simultana pe 3 nivele a trei feluri diferite de mancare, 2 principale si un desert, fara ca mirosurile sa se amestece intre ele.
 

 

Tehnologia 6th Sense

Retetele presetate ajusteaza automat temperatura si timpul de gatire al alimentelor, cuptorul oprindu-se exact in momentul in care produsul este complet procesat. Astfel utilizatorul are mai mult timp iar rezultatul final este unul deosebit situat la nivelul asteptarilor consumatorilor.

 

Inchidere amortizata a usii - Soft Closing

Gratie sistemului Soft-Closing te bucuri de mai multa liniste in bucatarie. Mecanismul special, amplasat in usa, impiedica producerea oricarui zgomot puternic la inchiderea acesteia.
 

 

Autocuratare ecologica SmartClean

Datorita tehnologiei SmartCleanᵀᴹ (autocuratare cu apa) poti curata cavitatea cuptorului economisind timp, energie si protejand mediul inconjurator. In doar 30 minute vei beneficia de cel mai curat cuptor avut vreodata. In plus, nu este nevoie utilizarea unui detergent agresiv.

   
Clasa de energie
 
Clasa de enegie remarcabila.
Indiferent de clasa energetica A/A+ te bucuri de rezultate excelente si consum mai mic.
   
Clasa energetica A+

O mai buna eficienta energetica.
Cu clasa A + de energie, acest aparat Whirlpool iti va permite sa te bucuri atat de performanta ideala cat si de un consum excelent de energie.
Write Your Own Review
You're reviewing:Whirlpool Cuptor electric incorporabil AKZ9 6220 IX
Contact Us