Panasonic KX-HN6011FXW, Kit Home Safety Starter Plus

Disponibil: Stoc epuizat
Cod produs:
KX-HN6011FXW
969,99 RON
  • Tip: Securitate casa
  • Sistem de operare compatibil: Android / iOS
  • Raza actiune: 300 m
  • Conectivitate: Wi Fi
Panasonic KX-HN6011FXW, Kit Home Safety Starter

 Home Safety Starter Kit reprezinta un sistem de monitorizare si control usor de instalat si de controlat. Monitorizarea casei si controlul aplicatiilor se pot face foarte usor prin intermediul smartphone-ului sau a tabletei. Softul este gratuit si se pot face numeroase upgrade-uri in functie de necesitatile tale. Acesta contine o unitate de receptie insotita de un senzor de miscare si de un senzor deschidere fereastra/usa. Poti atasa pana la 4 camere video indoor/outdoor si poti conecta un total de 50 de senzori, de miscare, usa/fereastra, scurgeri apa, antiefractie, alarme interioare. Cu o usurinta uimitoare, doar prin apasarea unui buton poti conecta dispozitivele dorite, acestea comunicand intre ele prin wireless. Raza mare de actiune de pana la 300 metri asigura un control eficient si sigur.

Rază lungă de acţiune


În mod remarcabil, sistemul pentru locuinţe inteligente Panasonic poate funcţiona pe o rază de acţiune de 300 de metri. Aceasta înseamnă că senzorii, camerele şi fişele inteligente vor putea să comunice unele cu altele şi să fie controlate de către dvs., indiferent cât de mare este locuinţa sau grădina dvs.

Fără taxe lunare


Odată ce aţi achiziţionat kitul pentru locuinţe inteligente Panasonic, cheltuielile dvs. se opresc aici. Nu există taxele lunare de abonament care sunt asociate de obicei cu sistemele de securitate a locuinţei, aplicaţia de control este gratuită, nu există taxe pentru servicii cloud despre care să vă faceţi griji şi primiţi chiar şi o cartelă SD gratuită în hub.

Tehnologie mai sigură decât Wi-Fi


Dispozitivele pentru locuinţe inteligente Panasonic comunică unele cu altele utilizând un standard de comunicaţii fără fir cu energie foarte redusă (Ultra Low Energy - ULE) care este invizibil pentru produsele electronice de larg consum obişnuite şi nu tehnologia Wi-Fi normală, care poate fi uşor accesată în mod neautorizat.

Configurare uşoară


Deoarece sistemul pentru locuinţe inteligente Panasonic funcţionează fără fir, este incredibil de uşor de configurat. Conectaţi pur şi simplu hubul la reţea, descărcaţi aplicaţia de control pe telefonul dvs. inteligent şi asociaţi fiecare dispozitiv cu hubul. Chiar şi asocierea se realizează fără probleme. Asocierea cu o singură apăsare înseamnă că trebuie doar să apăsaţi pe un buton de pe fiecare dispozitiv şi pe un buton de pe hub şi atât. Este la fel de uşor să conectaţi dispozitive suplimentare pentru locuinţe inteligente dacă decideţi să le adăugaţi.

Caracteristici ale hubului inteligent


Hubul reprezintă nucleul fiecărui sistem pentru locuinţe inteligente Panasonic, conectat în mod fără fir la toate celelalte dispozitive pentru locuinţe inteligente. Acesta poate fi configurat cu o singură apăsare de buton şi comunică cu alte dispozitive pentru locuinţe inteligente aflate la o distanţă de până la 300 de metri. De asemenea, se conectează la linia telefonică fixă din locuinţă, astfel încât puteţi să efectuaţi şi să primiţi apeluri prin aceasta şi poate înregistra pe cartela SD orice material filmat pe care îl primeşte de la camerele pentru locuinţe inteligente care sunt declanşate.

Senzori pentru securitate în mişcare


Pe lângă detectarea intruşilor şi posibilitatea de activare a sirenelor de alarmă sau a camerelor, senzorii de mişcare pentru locuinţe inteligente pot fi utilizaţi pentru a configura o gamă de efecte de automatizare utile în locuinţă. De exemplu, un senzor de mişcare declanşat de pe scări poate aprinde o lumină conectată la o fişă inteligentă în holul de jos. De asemenea, puteţi ajusta sensibilitatea senzorului de mişcare, astfel încât să nu fie declanşat accidental de către animalele de companie ale familiei.

Un sistem simplu, fără complicaţii


Deşi montarea acestora durează doar câteva secunde, senzorii pentru uşi şi pentru ferestre din locuinţele inteligente pot asigura o soluţie completă şi eficientă de securitate a locuinţei. Deoarece aceştia se conectează fără fir la toate celelalte dispozitive din sistemul pentru locuinţe inteligente, un senzor pentru uşi/ferestre declanşat poate fi setat să facă totul, de la trimiterea unei alerte pe telefonul dvs. inteligent şi prin linia telefonică fixă la aprinderea luminii şi declanşarea unei sirene cu alarmă puternică.

Zgomotos şi mândru de asta


Sirenele de interior pot fi setate să se activeze ca răspuns la orice senzor de mişcare, cameră sau senzor pentru uşi/ferestre declanşat. Odată ce este activă, sirena emite un semnal luminos intermitent şi un volum de zgomot pe care nu îl poate ignora niciun intrus sau membru al gospodăriei dvs. care doarme. Dacă setarea de volum ridicat la 110 dB este prea puternică pentru dvs., este disponibilă şi o setare mai joasă.

Specificatii
Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tehnologie Smart

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru Securitate casa
Tip conectare Wireless Cu fir
Conectivitate Wi-Fi
Sistem de operare compatibil Android iOS
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Raza de actiune 300 m
Write Your Own Review
You're reviewing:Panasonic KX-HN6011FXW, Kit Home Safety Starter Plus