Nikon Coolpix L320 black resigilat

Cod produs:
9122006-RRR
Pret special 349,99 RON Pret 649,99 RON
  • Rezolutie senzor: 16.1 Mp
  • Procesor imagine: EXPEED C2
  • Dimensiune senzor: 1/2.3"
  • Stabilizator de imagine: Stabilizator mecanic VR

 

 

Descriere

 

De la panorame extraordinare la actiunea subiectelor aflate in departare, obiectivul NIKKOR cu zoom optic 26x face fata oricarei situatii. Indiferent daca fotografiati cu unghi larg pentru peisaje incredibile sau va apropiati pentru detalii, stabilizarea de imagine VR pa#streaza imaginile clare - chiar si in lumina scazuta.

  Ecranul LCD mare si senzorul de imagine de 16 megapixeli faciliteaza surprind fotografii care arata extraordinar in orice format. Inregistrarea video clara este disponibila.

Senzorul de imagine CCD de 16 megapixeli va ofera rezultate incredibile indiferent de conditiile de iluminare, oferindu-va imagini bogate in detalii si culori saturate.

Ecran LCD de 7,5 cm (3,0 inci): indiferent daca fotografiati in lumina puternica a soarelui sau in lumina scazuta, ecranul LCD cu rezolutie ridicata, unghi larg de vizualizare si strat anti-reflexii ofera fotografiere si redare clare.

Obiectiv NIKKOR puternic cu zoom de 26x (22.5–585mm echivalent in format 135) ce acopera o plaja focala foarte larga, de la superangular la supertele. Ofera libertate compozitionala extraordinara si rezolutie clara pentru a putea surprinde orice situatie.

 
  Stabilizarea de imagine VR atenueaza efectul miscarii aparatului foto. Sensibilitatea ridicata la lumina - ISO maxim 1600 - ofera imagini clare in lumina scazuta. Detectarea miscarii compenseaza miscarea aparatului foto si a subiectului. Selectorul celei mai bune fotografii (BSS) selecteaza automat cea mai clara fotografie dintr-o succesiune de zece.

Modul Portret Inteligent asigura portrete perfecte. Functia Detectia Zambetului realizeaza fotografia atunci cand subiectul ales zambeste. Functia de estompare a pielii ajusteaza tonurile neuniforme ale pielii pentru un aspect mai fin. Remediere ochi rosii remediaza culoarea eronata a ochilor cauzata de blit.

18 moduri scena: modurile scena optimizeaza automat setarile aparatului foto pentru stiluri, efecte si locatii populare de fotografiere. Obtineti imagini extraordinare doar selectand modul care se potriveste cu situatia.

Baterii R6 / AA: aparatul foto este alimentat de patru baterii AA, care sunt disponibile oriunde in lume.

 
Specificatii
Specificatii

Rezolutie senzor

Rezolutie senzor 16.1
Dimensiune senzor 1/2.3"
Procesor imagine EXPEED C2

Zoom optic

Zoom optic 26.0
Zoom digital 4.0
Distanta focala Wide: 1 cm - infinit

Sensibilitate ISO

Sensibilitate ISO Auto 80 - 1600

Blit integrat

Blit integrat true
Raza efectiva blit Wide: 50 cm - infinit

Dimensiune display

Dimensiune display 3.0
Tip display LCD

Suport card

Suport card SD
SDHC
SDXC

Culoare

Culoare NTSC / PAL (selectabil de utilizator)
USB 2.0 High Speed
Alimentare AA
Dimensiuni 83.1/76.3/111.1
Greutate 430.0

 

 
Write Your Own Review
You're reviewing:Nikon Coolpix L320 black resigilat