VIZIUNEA NOASTRA

Viziunea noastra este “Conecteaza clientul cu tehnologia”.

Ne implinim viziunea prin vanzarea de produse si servicii ce au incorporate tehnologii noi, prin imbunatatirea continua a retelei de magazine si dezvoltarea permanenta a angajatilor nostri.

Istoria companiei Germanos, infiintata in 1980 in Grecia, este definita de acceptarea provocarilor si de transformarea lor in povesti de succes.

Germanos Romania este parte a acestei povesti de succes, iar angajatii Germanos sunt un element-cheie in evolutia companiei si transformarea ei intr-un lider pe piata retail telecom.

Reusita lor, ca indivizi si ca echipa, are la baza o pregatire solida nu doar in zona tehnologiei, dar si in cea de interactiune umana. Pentru ca la Germanos, credem in valoarea absoluta a relatiei umane – cu angajatii si cu clientii.

PROCESUL DE RECRUTARE

Pentru noi, fiecare proces de recrutare trebuie sa fie, in primul rand, o experienta importanta in viata profesionala a candidatilor. Acesta e momentul in care trebuie sa devina constienti de talentul, abilitatile, nivelul de pregatire profesionala, expertiza, studiile lor si sa faca o evaluare corecta a sanselor lor inaintea procesului de recrutare si in timpul lui. Noi tinem cont de toate acestea, le punem in balanta cu necesitatile companiei, asigurand egalitatea de sanse si tratament pentru toti candidatii nostri.

1. Depunere CV

La sectiunea "Posturi vacante" sunt afisate posturile disponibile. Creeaza un cont personal, completeaza-ti profilul si ataseaza CV-ul. Daca posturile disponibile in momentul de fata nu corespund intereselor tale, aplicatia ta va fi salvata in baza noastra de date odata cu crearea contului si completarea CV-ului.

2. Analiza CV

CV-ul tau va fi analizat si evaluat de catre specialistii in Recrutare. Daca acesta se potriveste profilului cautat, va fi luat in considerare imediat in cadrul proceselor de recrutare deschise. Daca nu, el va fi stocat in baza noastra de date. Vei fi contactat numai in cazul in care CV-ul tau se potriveste profilului cautat.

3. Primul interviu

Primul interviu va fi sustinut cu specialistul HR in recrutare. Vei avea ocazia de a-ti sustine experienta si a ne demonstra abilitatile prin exemple relevante si detaliate. Fii sincer cand mentionezi punctele tale forte deoarece va trebui sa demonstrezi ulterior. Te incurajam sa adresezi intrebari despre companie, pozitie si oportunitatile de dezvoltare ulterioara.

4. Interviul final

Al doilea interviu va fi sustinut de managerul in subordinea caruia se afla pozitia si de directorul de divizie, in functie de nivelul pozitiei. Scopul este acela de a cunoaste in amanunt abilitatile si cunostintele tehnice pe care le detii.

5. Oferta de angajare

Ne dorim ca, inca de la inceput, relatia ta cu Germanos sa fie puternica si bazata pe incredere si transparenta. In aceasta etapa, iti vom prezenta oferta de angajare si, odata cu acceptul tau, se va incheia si procesul de recrutare. Chiar daca nu esti finalist intr-un anumit proces de recrutare, in masura in care avem alte oportunitati si profilul tau este potrivit, putem sa revenim pentru a te implica in procese de recrutare viitoare.

POSTURI VACANTE

Pentru a ne trimite candidatura, te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

 

  1. Creeaza-ti contul in aplicatia noastra special dedicata (sectiunea Cont Candidat);
  2. Verifica e-mailul primit si autentifica-te (e-mailul poate ajunge si in casuta Spam);
  3. Completeaza-ti profilul si ataseaza CV-ul.

 

In cazul in care postul dorit nu se afla printre cele din lista afisata, etapele anterioare sunt suficiente pentru ca aplicatia ta sa fie inclusa in baza noastra de date.

Daca doresti sa aplici la un anumit post dintre cele disponibile, selecteaza-l si apasa butonul APLICA ACUM.

Pentru o functionare optima, iti recomandam unul dintre urmatoarele browsere: Mozilla, Internet Explorer 6, Google Chrome, Safari sau Opera.

Daca intampini dificultati in a te inregistra in baza de date Germanos, ne poti contacta la adresa de mail hr@germanos.ro.

Aplica aici.

Din motive tehnice oportunitatile de cariere din Germanos nu se pot vizualiza in acest moment. Pentru a vizualiza si aplica la posturile vacante va rugam sa accesati site-ul www.ejobs.ro/germanos. Ne cerem scuze pentru incovenientul creat si va asiguram ca incercam sa remediem problema in cel mai scurt timp posibil."